Reklama

Kaj
Posty: 107
Rejestracja: śr gru 23, 2009 9:48 am

Reklama

Postautor: Kaj » pt sie 02, 2013 3:29 am

Nie mogę wynająć powierzchni pod reklamę. Czy tylko ja tak mam, czy błąd leży gdzieś indziej? Próbowałem na różnych przeglądarkach.
Cześć. Choć jestem raczej złym człowiekiem, to chętnie spróbuję. No więc, jak mogę Ci pomóc?

Awatar użytkownika
analityk
Moderator
Posty: 5322
Rejestracja: czw gru 10, 2009 10:44 am
Płeć: Kobieta

Re: Reklama

Postautor: analityk » pt sie 02, 2013 5:54 am

Jeśli masz program blokujący reklamy (adblock) to go wyłącz i odśwież stronę. Jeśli nie pomoże to napisz dlaczego nie możesz tej reklamy wykupić - jakiś komunikat, coś nieaktywne?

Kaj
Posty: 107
Rejestracja: śr gru 23, 2009 9:48 am

Re: Reklama

Postautor: Kaj » pt sie 02, 2013 10:01 pm

Wyłączenie wtyczki nie pomogło. Poza tym Adblock zainstalowany jest tylko na Google Chrome, korzystam jeszcze z Mozilli Firefox oraz Opery.
Wchodzę na reklamę, mam normalnie obrazek ze słupem ogłoszeniowym, klikam, wyskakuje okienko "Czy na pewno chcesz wynająć powierzchnię reklamową?". Kiedy najeżdżam na poszczególne elementy [krzyżyk i ptaszka] działają normalnie, tj. powiększają się, lekko drgają czy coś. Kiedy klikam na krzyżyk, okienko wyłącza się. Kiedy klikam na ptaszka, nic się nie dzieje. Mam odpowiednią ilość ft i w ogóle wszystko.
Cześć. Choć jestem raczej złym człowiekiem, to chętnie spróbuję. No więc, jak mogę Ci pomóc?

luci
Upjers Team
Posty: 330
Rejestracja: pn lut 01, 2010 4:36 pm
Płeć: Kobieta

Re: Reklama

Postautor: luci » sob sie 03, 2013 1:56 pm

Witaj Kaj,

a ciasteczka i pamięć podręczną także skasowałeś? Podaj nam swój numer ID?

Pozdrawiam
L
Obrazek

Kaj
Posty: 107
Rejestracja: śr gru 23, 2009 9:48 am

Re: Reklama

Postautor: Kaj » czw sie 08, 2013 1:17 am

Podać go na forum czy wysłać jakimś PM/mailem?
Tak, usunąłem wszystko.
Cześć. Choć jestem raczej złym człowiekiem, to chętnie spróbuję. No więc, jak mogę Ci pomóc?

Awatar użytkownika
papierowa
Moderator
Posty: 1592
Rejestracja: pn kwie 02, 2012 8:27 am
Płeć: Kobieta
Nazwa Rancza: papierowa
Lokalizacja: Serwer 1

Re: Reklama

Postautor: papierowa » czw sie 08, 2013 8:19 am

Kaj pisze:Podać go na forum czy wysłać jakimś PM/mailem?
Tak, usunąłem wszystko.

Mozesz podac tutaj, przypominam, ze chodzi o ID z gry - jest on ogolnie dostepny wiec nie musisz sie bac :)
Quest indywidualny: 170/170 | Quest olejny: 96/120 | Quest z leśniczówki: 75/75 | Quest leśny: 40/50 | Quest piknikowy: 20/20

Kaj
Posty: 107
Rejestracja: śr gru 23, 2009 9:48 am

Re: Reklama

Postautor: Kaj » czw sie 08, 2013 12:34 pm

Mój numer ID to 4301962.
Cześć. Choć jestem raczej złym człowiekiem, to chętnie spróbuję. No więc, jak mogę Ci pomóc?

Awatar użytkownika
Neiel
Upjers Team
Posty: 3416
Rejestracja: śr wrz 01, 2010 5:50 pm
Płeć: Mężczyzna

Re: Reklama

Postautor: Neiel » pt sie 09, 2013 11:41 am

Zalogowałem się na Twoje konto i bez problemu mogłem tradycyjnym klikiem potwierdzić kupno reklamy na słupie ogłoszeniowym. Jest to zatem problem występujący na Twojej przeglądarce. Czy po dezaktywacji adblocka ponownie wystartowałeś przeglądarkę? Czy oprócz adblocka korzystasz jeszcze z innych dodatków przeglądarki? Jeśli tak to spróbuj je kolejno dezaktywować przez następnym zakupem reklamy i w ten sposób znaleźć ewentualnego winowajcę.


Pozdrawiam
Obrazek

Kaj
Posty: 107
Rejestracja: śr gru 23, 2009 9:48 am

Re: Reklama

Postautor: Kaj » ndz sie 11, 2013 3:43 am

Dziękuję za wykupienie reklamy.

Chodziło mi tylko o to, aby zdobyć nagrodę na półkę za wykupienie reklamy, toteż już pewnie nigdy nie będzie mi to potrzebne.
Gdyby jednak ktoś miał podobny problem: gdy wyłączyłem adblocka, zrestartowałem przeglądarkę. Być może mam jeszcze inne wtyczki, których nie wyłączyłem.

Tymczasem dziękuję i proszę o zamknięcie. :)
Cześć. Choć jestem raczej złym człowiekiem, to chętnie spróbuję. No więc, jak mogę Ci pomóc?


Wróć do „Bugi Serwer 1”