jak usunąć kurnik z pola

NIE WIESZ CZEGOŚ? TU MOŻESZ ZADAĆ SWOJE PYTANIE!
Ten wątek przeznaczony jest dla wszystkich graczy, którzy nie znaleźli odpowiedzi na swoje pytania w :arrow: FAQ.
mundzia2
Posty: 2
Rejestracja: pt lip 09, 2010 6:40 am
Płeć: Kobieta

jak usunąć kurnik z pola

Postautor: mundzia2 » pt lip 09, 2010 6:46 am

pomóżcie!!! jak usunąć kurnik z pola? pisze żeby podać jakieś hasło! jakie hasło???? :-

Awatar użytkownika
farmer25pl
Posty: 115
Rejestracja: wt lut 23, 2010 11:07 am
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: http://przystankersi.xaa.pl/

Re: jak usunąć kurnik z pola

Postautor: farmer25pl » pt lip 09, 2010 6:49 am

aby skasować jakąkolwiek budowlę należy podać to samo hasło którym logujesz się do gry
jest to zabezpieczenie systemu
Pamiętaj handel UMOWAMI to podstawa do szybkiego wzbogacenia się
Obrazek

Doktor Pszczelarz
Posty: 100
Rejestracja: wt cze 15, 2010 1:57 pm
Płeć: Kobieta

Re: jak usunąć kurnik z pola

Postautor: Doktor Pszczelarz » pt lip 09, 2010 8:15 am

moim zdanie to niepotrzebne jest to wpisywanie haseł przy burzeniu budynków .... jeśli ktoś mi się włamie na konto i będzie chciał zyburzyć wszystko to i tak to zrobi, bo "jakoś się zalogował" więc hasło może wpisać po raz drugi ...
Gram uczciwie. Piszę poprawnie po polsku. Szanuję innych użytkowników forum. Uwielbiam tą grę!

Awatar użytkownika
analityk
Moderator
Posty: 5322
Rejestracja: czw gru 10, 2009 10:44 am
Płeć: Kobieta

Re: jak usunąć kurnik z pola

Postautor: analityk » pt lip 09, 2010 8:21 am

Jednak jak zostawi Pani otwartą przeglądarkę z zalogowaną farmą np. w szkole i ktoś się z kolegów/koleżanek dorwie do farmy to budynku nie zburzy, gdyż hasła znał nie będzie...

Doktor Pszczelarz
Posty: 100
Rejestracja: wt cze 15, 2010 1:57 pm
Płeć: Kobieta

Re: jak usunąć kurnik z pola

Postautor: Doktor Pszczelarz » pt lip 09, 2010 8:24 am

czemu ktoś miałby się dorwać do konta ? wystarczy być ostrożnym ... :-)
Gram uczciwie. Piszę poprawnie po polsku. Szanuję innych użytkowników forum. Uwielbiam tą grę!

Awatar użytkownika
Puma
Posty: 1627
Rejestracja: ndz lut 14, 2010 10:42 am
Płeć: Mężczyzna
Kontaktowanie:

Re: jak usunąć kurnik z pola

Postautor: Puma » pt lip 09, 2010 8:37 am

Doktor Pszczelarz pisze:czemu ktoś miałby się dorwać do konta ? wystarczy być ostrożnym ... :-)

Nie każdy jest ostrożny ;)
Hasło do burzenia budynków jest bardzo dobrym zabezpieczeniem a właścicielowi konta to nie sprawia problemu bo hasło zna a budynków nie burzy się często.
Wpisz w wyszukiwarkę np. Google puma kalkulator farmerzy a znajdziesz mój kalkulator.

Awatar użytkownika
dumel
Posty: 1403
Rejestracja: pt maja 21, 2010 2:01 pm
Płeć: Mężczyzna
Nazwa Rancza: dumel
Numer GG: podam na PW :P
Lokalizacja: serwer 1
Kontaktowanie:

Re: jak usunąć kurnik z pola

Postautor: dumel » pt lip 09, 2010 9:29 am

Puma pisze:
Doktor Pszczelarz pisze:czemu ktoś miałby się dorwać do konta ? wystarczy być ostrożnym ... :-)

Nie każdy jest ostrożny ;)
Hasło do burzenia budynków jest bardzo dobrym zabezpieczeniem a właścicielowi konta to nie sprawia problemu bo hasło zna a budynków nie burzy się często.

a jeśli ktoś przypadkowo kliknie na "X" i zburzy mu się budynek??
Bo bez potrzeby podania hasła budynek odrazu znika.
Takie wpisywanie hasła jest dobre gdy klikniemy tam gdzie nie trzeba.
Telefony kompatybilne z grą Wolni Farmerzy:
KLIKNIJ

CHWILOWA PRZERWA W GRZE

DNIA 02.09.2011R WYŁĄCZONO MI KONTO PREMIUM :(

Awatar użytkownika
pioyuiopWF
Posty: 137
Rejestracja: wt cze 29, 2010 9:21 pm
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Serwer 12

Re: jak usunąć kurnik z pola

Postautor: pioyuiopWF » pt lip 09, 2010 4:27 pm

dumel pisze:
Puma pisze:
Doktor Pszczelarz pisze:czemu ktoś miałby się dorwać do konta ? wystarczy być ostrożnym ... :-)

Nie każdy jest ostrożny ;)
Hasło do burzenia budynków jest bardzo dobrym zabezpieczeniem a właścicielowi konta to nie sprawia problemu bo hasło zna a budynków nie burzy się często.

a jeśli ktoś przypadkowo kliknie na "X" i zburzy mu się budynek??
Bo bez potrzeby podania hasła budynek odrazu znika.
Takie wpisywanie hasła jest dobre gdy klikniemy tam gdzie nie trzeba.


No właśnie... a tak to jest takie upewnienie, bo może ci się niechcący nacisnąć "X"

Doktor Pszczelarz
Posty: 100
Rejestracja: wt cze 15, 2010 1:57 pm
Płeć: Kobieta

Re: jak usunąć kurnik z pola

Postautor: Doktor Pszczelarz » pt lip 09, 2010 4:59 pm

e tam ....trzeba uważać i tyle :-)
Gram uczciwie. Piszę poprawnie po polsku. Szanuję innych użytkowników forum. Uwielbiam tą grę!


Wróć do „Pomoc dla początkujących”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość