jak usunąć kurnik z pola

NIE WIESZ CZEGOŚ? TU MOŻESZ ZADAĆ SWOJE PYTANIE!
Ten wątek przeznaczony jest dla wszystkich graczy, którzy nie znaleźli odpowiedzi na swoje pytania w :arrow: FAQ.

jak usunąć kurnik z pola

Postprzez mundzia2 » Pt lip 09, 2010 6:46 am

pomóżcie!!! jak usunąć kurnik z pola? pisze żeby podać jakieś hasło! jakie hasło???? :-
mundzia2
 
Posty: 2
Dołączył(a): Pt lip 09, 2010 6:40 am
Płeć: Kobieta

Re: jak usunąć kurnik z pola

Postprzez farmer25pl » Pt lip 09, 2010 6:49 am

aby skasować jakąkolwiek budowlę należy podać to samo hasło którym logujesz się do gry
jest to zabezpieczenie systemu
Pamiętaj handel UMOWAMI to podstawa do szybkiego wzbogacenia się
Obrazek
Avatar użytkownika
farmer25pl
 
Posty: 115
Dołączył(a): Wt lut 23, 2010 11:07 am
Lokalizacja: http://przystankersi.xaa.pl/
Płeć: Mężczyzna

Re: jak usunąć kurnik z pola

Postprzez Doktor Pszczelarz » Pt lip 09, 2010 8:15 am

moim zdanie to niepotrzebne jest to wpisywanie haseł przy burzeniu budynków .... jeśli ktoś mi się włamie na konto i będzie chciał zyburzyć wszystko to i tak to zrobi, bo "jakoś się zalogował" więc hasło może wpisać po raz drugi ...
Gram uczciwie. Piszę poprawnie po polsku. Szanuję innych użytkowników forum. Uwielbiam tą grę!
Doktor Pszczelarz
 
Posty: 100
Dołączył(a): Wt cze 15, 2010 1:57 pm
Płeć: Kobieta

Re: jak usunąć kurnik z pola

Postprzez analityk » Pt lip 09, 2010 8:21 am

Jednak jak zostawi Pani otwartą przeglądarkę z zalogowaną farmą np. w szkole i ktoś się z kolegów/koleżanek dorwie do farmy to budynku nie zburzy, gdyż hasła znał nie będzie...
Avatar użytkownika
analityk
Moderator
 
Posty: 5230
Dołączył(a): Cz gru 10, 2009 10:44 am
Płeć: Kobieta

Re: jak usunąć kurnik z pola

Postprzez Doktor Pszczelarz » Pt lip 09, 2010 8:24 am

czemu ktoś miałby się dorwać do konta ? wystarczy być ostrożnym ... :-)
Gram uczciwie. Piszę poprawnie po polsku. Szanuję innych użytkowników forum. Uwielbiam tą grę!
Doktor Pszczelarz
 
Posty: 100
Dołączył(a): Wt cze 15, 2010 1:57 pm
Płeć: Kobieta

Re: jak usunąć kurnik z pola

Postprzez Puma » Pt lip 09, 2010 8:37 am

Doktor Pszczelarz napisał(a):czemu ktoś miałby się dorwać do konta ? wystarczy być ostrożnym ... :-)

Nie każdy jest ostrożny ;)
Hasło do burzenia budynków jest bardzo dobrym zabezpieczeniem a właścicielowi konta to nie sprawia problemu bo hasło zna a budynków nie burzy się często.
Wpisz w wyszukiwarkę np. Google puma kalkulator farmerzy a znajdziesz mój kalkulator.
Avatar użytkownika
Puma
 
Posty: 1627
Dołączył(a): N lut 14, 2010 10:42 am
Płeć: Mężczyzna

Re: jak usunąć kurnik z pola

Postprzez dumel » Pt lip 09, 2010 9:29 am

Puma napisał(a):
Doktor Pszczelarz napisał(a):czemu ktoś miałby się dorwać do konta ? wystarczy być ostrożnym ... :-)

Nie każdy jest ostrożny ;)
Hasło do burzenia budynków jest bardzo dobrym zabezpieczeniem a właścicielowi konta to nie sprawia problemu bo hasło zna a budynków nie burzy się często.

a jeśli ktoś przypadkowo kliknie na "X" i zburzy mu się budynek??
Bo bez potrzeby podania hasła budynek odrazu znika.
Takie wpisywanie hasła jest dobre gdy klikniemy tam gdzie nie trzeba.
Telefony kompatybilne z grą Wolni Farmerzy:
KLIKNIJ

CHWILOWA PRZERWA W GRZE

DNIA 02.09.2011R WYŁĄCZONO MI KONTO PREMIUM :(
Avatar użytkownika
dumel
 
Posty: 1403
Dołączył(a): Pt maja 21, 2010 2:01 pm
Lokalizacja: serwer 1
Płeć: Mężczyzna
Nazwa Rancza: dumel
Numer GG: podam na PW :P

Re: jak usunąć kurnik z pola

Postprzez pioyuiopWF » Pt lip 09, 2010 4:27 pm

dumel napisał(a):
Puma napisał(a):
Doktor Pszczelarz napisał(a):czemu ktoś miałby się dorwać do konta ? wystarczy być ostrożnym ... :-)

Nie każdy jest ostrożny ;)
Hasło do burzenia budynków jest bardzo dobrym zabezpieczeniem a właścicielowi konta to nie sprawia problemu bo hasło zna a budynków nie burzy się często.

a jeśli ktoś przypadkowo kliknie na "X" i zburzy mu się budynek??
Bo bez potrzeby podania hasła budynek odrazu znika.
Takie wpisywanie hasła jest dobre gdy klikniemy tam gdzie nie trzeba.


No właśnie... a tak to jest takie upewnienie, bo może ci się niechcący nacisnąć "X"
Avatar użytkownika
pioyuiopWF
 
Posty: 137
Dołączył(a): Wt cze 29, 2010 9:21 pm
Lokalizacja: Serwer 12
Płeć: Mężczyzna

Re: jak usunąć kurnik z pola

Postprzez Doktor Pszczelarz » Pt lip 09, 2010 4:59 pm

e tam ....trzeba uważać i tyle :-)
Gram uczciwie. Piszę poprawnie po polsku. Szanuję innych użytkowników forum. Uwielbiam tą grę!
Doktor Pszczelarz
 
Posty: 100
Dołączył(a): Wt cze 15, 2010 1:57 pm
Płeć: Kobieta


Powrót do Pomoc dla początkujących

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość