nie dam rady wystawić oferty na targu

Nazimus
Posty: 3
Rejestracja: sob paź 20, 2012 9:05 am
Płeć: Mężczyzna
Nazwa Rancza: Nazimus

nie dam rady wystawić oferty na targu

Postautor: Nazimus » sob paź 20, 2012 9:12 am

Tak jak w temacie.
a) Serwer 11, Nazimus
b) Próbowałem na wszystkich przeglądarkach: opera, firefox, IE, google chrome
c) Na PC próbowałem u siebie i w pracy.
d) Błąd występuje od trzech dni.
e) Chcę wystawić ofertę na targu. Wybieram produkt, wpisuję ilość, cenę, wciskam "wystaw ofertę" i pokazuje się świnka, a wraz z nią komunikat "wystąpił błąd".
f) Błąd wyskakuje za każdym razem gdy chce wystawić ofertę na targu.

Myślałem, że może chodzi o poziomuy, bo wydaje mi się, że błąd zaczął wyskakiwać wraz z osiągnięciem 10 poziomu, ale gdy zdobyłem 11 błąd dalej występuje.
Bardzo proszę o pomoc. Dziękuje.

Nazimus
Posty: 3
Rejestracja: sob paź 20, 2012 9:05 am
Płeć: Mężczyzna
Nazwa Rancza: Nazimus

Re: nie dam rady wystawić oferty na targu

Postautor: Nazimus » pn paź 22, 2012 1:08 pm

Nikt nie ma pomysłu?
Nie sprzadając na targu nie mam jak zarabiać :(
Klienci na farmie to za mało zdecydowanie...

Awatar użytkownika
Neiel
Upjers Team
Posty: 3416
Rejestracja: śr wrz 01, 2010 5:50 pm
Płeć: Mężczyzna

Re: nie dam rady wystawić oferty na targu

Postautor: Neiel » pn paź 22, 2012 1:32 pm

Udało mi się bez problemu wystawić pomidor za pomocą Twojego konta. Zwróć uwagę czy oferowana cena nie jest zbyt niska lub zbyt wysoka. W takich sytuacjach wyczyszczenie pamięci podręcznej przeglądarki oraz ciasteczek może sprawić cuda. ;)


Pozdrawiam
Neiel
Obrazek

Nazimus
Posty: 3
Rejestracja: sob paź 20, 2012 9:05 am
Płeć: Mężczyzna
Nazwa Rancza: Nazimus

Re: nie dam rady wystawić oferty na targu

Postautor: Nazimus » pn paź 22, 2012 3:55 pm

Dobra wszystko jasne..... nie miałem na prowizję :madmad:
Wybaczcie za zamieszanie, chociaż gdybyś Neiel nie napisał, że się da to bym na to wpadł. Także dzięki ;)


Wróć do „Bugi Serwer 11”