Błąd z rozbudowaniem budynku

Master_Yoda
Posty: 49
Rejestracja: pt lut 01, 2013 8:41 pm
Płeć: Mężczyzna
Nazwa Rancza: Master_Yoda.

Błąd z rozbudowaniem budynku

Postautor: Master_Yoda » ndz paź 19, 2014 10:37 am

Witam

Chciałbym zgłosić błąd, ponieważ wbiłem dzisiaj nowy lvl chciałem rozbudować kurnik kliknąłem w + a usunęło mi cały budynek straciłem dużo FT na kupienie nowego kurnika i kur

Awatar użytkownika
roofiwzgw
Posty: 2619
Rejestracja: pt mar 05, 2010 8:50 pm
Płeć: Mężczyzna
Nazwa Rancza: roofie
Lokalizacja: Bydgoszcz
Kontakt:

Re: Błąd z rozbudowaniem budynku

Postautor: roofiwzgw » ndz paź 19, 2014 7:12 pm

Jesteś pewien, że kliknąłeś +? Aby usunąć budynek trzeba podać hasło i zaakceptować, inaczej budynku nie usuniesz.
Gram w My Free Zoo na serwerze 1 i My Sunny Resort na serwerze 1 - mój nick w tych grach to roofiwzgw
W Wolnych Farmerach gram na serwerze 6, nick roofie

Awatar użytkownika
Neiel
Upjers Team
Posty: 3416
Rejestracja: śr wrz 01, 2010 5:50 pm
Płeć: Mężczyzna

Re: Błąd z rozbudowaniem budynku

Postautor: Neiel » pn paź 20, 2014 11:59 am

@Master_Yoda, nawet jeśli się pomyliłeś i kliknąłeś na minus zamiast na plus, to budynek w dalszym ciągu pozostaje na farmie do czasu aż przez podanie hasła nie potwierdzisz woli usunięcia budynku. Wszystko wskazuje, że zawiodła tutaj koncentracja, a nie gra ;).



Pozdrawiam
Obrazek


Wróć do „Bugi Serwer 1”