Młyn

mosia
Posty: 6
Rejestracja: ndz sty 26, 2014 12:19 am
Płeć: Kobieta
Nazwa Rancza: mosia

Młyn

Postautor: mosia » ndz sty 26, 2014 12:23 am

Mam problem z młynem. Drugi raz wyprodukowałam sobie karme dla rybek. Niestety jej nie mam. Nie wiem co sie stało. Prosze o rozwiązanie problemu

galanga
Posty: 849
Rejestracja: ndz gru 13, 2009 5:16 pm
Płeć: Mężczyzna
Nazwa Rancza: galanga
Lokalizacja: serwer2 / Warszawa

Re: Młyn

Postautor: galanga » ndz sty 26, 2014 12:16 pm

Pewnie znajduje się w Powerupach. W lewym dolnym rogu pierwszej farmy znajdują się wszelkie produkty wytworzone w młynie. Ten post nie powinien być w bugach, tylko w pomocy dla początkujących.
Moje ranczo: http://s2.wolnifarmerzy.pl/publicfarmho ... er=4703965
Spoiler:

mosia
Posty: 6
Rejestracja: ndz sty 26, 2014 12:19 am
Płeć: Kobieta
Nazwa Rancza: mosia

Re: Młyn

Postautor: mosia » ndz sty 26, 2014 1:23 pm

nie jestem początkująca heh ;)...nie wiedziałam po prostu o tym :) dzięki!

galanga
Posty: 849
Rejestracja: ndz gru 13, 2009 5:16 pm
Płeć: Mężczyzna
Nazwa Rancza: galanga
Lokalizacja: serwer2 / Warszawa

Re: Młyn

Postautor: galanga » ndz sty 26, 2014 1:25 pm

To nie chodzi o to, czy jesteś początkująca, czy nie. To pytanie powinno pojawić się w innym dziale.
Moje ranczo: http://s2.wolnifarmerzy.pl/publicfarmho ... er=4703965


Spoiler:





Wróć do „Pomoc dla początkujących”